ANKET WHATSAPP
2007 İftar

GELENEKSEL MİAD RAMAZAN İFTARI YAPILDI

 

 

Malatyalı İş Adamları Derneği üyelerinin ve ekonomi dünyasından birçok ismin katılımı ile düzenlenen geleneksel MİAD ramazan iftarı İstanbul 20 Ekim 2007 Perşembe günü gerçekleştirildi. The Greenpark Merter otelde düzenlenen MİAD iftar yemeğine, aralarında işadamı, siyasetçi, bürokrat ve akademisyenin bulunduğu 400 kişi katıldı.

 

Ekonomik temelli bir sivil toplum kuruluşu olarak faaliyetlerini devam ettiren MİAD iş adamlarına yönelik devam ettirdiği eğitim, seminer ve toplantılarının yanında sosyal birlikteliklerin yaşandığı ortamların sağlanması için organizasyonlar yapıyor.

 

MİAD Sevgi Evleri ve Malatya Bölgesel Orta Merkez Planı

Filmleri Katılımcılarla Paylaşıldı

 

Malatyalı İş Adamları Derneğinin Malatya’daki kimsesiz çocuklar için yaptırdığı MİAD Sevgi Evlerinin tamamlanması haberi bir film gösterimi ile katılımcılarla paylaşıldı. Ekim ayında devir-teslimi yapılacak sevgi evlerinin hangi aşamalardan geçilerek tamamlandığı ve yapılan toplantılarla ilgili bilgiler filmde yer aldı.

 

Malatyalı İş Adamları Derneği tarafından çalışmalarına devam edilen ve MİADAP çalışması ile eşgüdüm içinde ilerleme sağlayan Malatya Bölgesel Orta Merkez projesi ile ilgili filmde iftarda katılımcılarla paylaşıldı. Malatya’nın bölgesel orta merkez olarak planlandığı ve gelişimi sağlayacak projeleri içeren plan çerçevesi ile ilgili detaylı açıklama ve bilgilendirmenin Malatya’daki yetkili kişi ve kurumlarla paylaşıldığı bilgisini veren MİAD Genel Sekreteri Ahmet Turan KOÇER yaptığı konuşmada “Bu projede MİAD öncü rolü üstlenmeyecektir. MİAD sadece üzerine düşen görevi üstlenmekle sorumlu olacaktır. Malatya’da Malatya Belediyesi, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO), Üniversite ve Malatya Milletvekilleri ile bu çalışmayı paylaştık. Bu Malatya’nın çevresi ile kalkınması için gerekli bir kalkınma hamlesi olmalıdır.” sözleri ile çalışmaya verdikleri önemi ifade etti. Koçer proje ile ilgili daha detaylı bilginin ilerleyen aylarda kamuoyu ile ayrıntılı bir şekilde paylaşılıp tartışmaya açılacağını belirtti.

 

İftar yemeği sonrası kısa bir konuşma yapan MİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yunus AKDAŞ Malatya için İstanbul’daki Malatyalı İş adamları olarak birliktelik içinde hareket ettiklerini ve başarının da bu yolla sağlanabileceğini vurguladı. AKDAŞ MİAD Araştırma ve Planlama grubunun çalışmalarının devam ettiğini üniversiteli gençleri bölgenin geleceği için çok önemsediklerini ifade etti. AKDAŞ “Ramazan ayında MİAD yönetim kurulunun sponsorluğu ile organize edilen iftar yemeği ile bir arada olmaktan mutluyum ve herkesin ramazan ayının mübarek olması diliyorum.” diyerek sözlerini tamamladı. İftar yemeği Malatya milletvekilleri Mücahit FINDIKLI ve Ömer Faruk ÖZ’ün konuşmaları sonrası tamamlandı.

MİAD sağlanan hizmetlerin iyileştirilmesi ve web sitesinde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır.
close