ANKET WHATSAPP
Yeni Malatyaspor İle İlgili Kamuoyu Duyurumuz
Yeni Malatyaspor İle İlgili Kamuoyu Duyurumuz
EKLENME TARİHİ - 01.01.2022

Yeni Malatyaspor Türkiye Süper Liginde şehrimizi ve insanımızı temsil eden güzide bir kulübümüzdür. Yeni Malatyaspor taraftarı olan ve şehrimizin takımını destekleyen büyük bir kitle heyecanla ve ilgiyle maçları takip etmektedir. Bilindiği üzere Doğu ve Güneydoğu Anadolu’yu temsil eden tek takım olan Yeni Malatyaspor Türkiye Süper Ligine çok önemli bir değer katmaktadır.

Türkiye’nin birçok sektördeki öncü markalarının ve ülkemize milyarlarca değer üreten önemli iş insanlarımızın temsilcisi bir sivil toplum kuruluşu olarak;

Futbolun adaleti içinde her türlü sonucun makul bir şekilde değerlendirileceğine ancak sürekli yaşanan yanlış kararların adalet duygusunu sarstığına inanmaktayız. Müsabakaların eşit şartlarda oynanmasını beklemek asgari bir adalet talebidir. Ancak son haftalarda Yeni Malatyaspor aleyhine yoruma yer bırakmayan bariz hakem hataları yaşanmaktadır. Yeni Malatyasporumuzun yaşadığı haksızlıklara engel olacak tedbirlerin alınmasını ve kamuoyunun takımımız aleyhine bir tutum olmadığına ikna edilmesini beklemekteyiz.

Bu yönde; başta T.C. Gençlik ve Spor Bakanı Sn. Mehmet Kasapoğlu olmak üzere, TFF Başkanı Sn. Nihat Özdemir ve MHK Başkanı Sn. Ferhat Gündoğdu’ya talep ve beklentilerimizin yazılı olarak iletildiğini kamuoyu ile paylaşırız.

İnanıyoruz ki, Yeni Malatyaspor kendi performansı ile hak ettiği puanları alacak, ligimize değer katmaya devam edecektir.

İlgili İçerikler
MİAD sağlanan hizmetlerin iyileştirilmesi ve web sitesinde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır.
close