ANKET WHATSAPP
MİAD Akademi; Tecrübe Paylaşımı Toplantıları Genç MİAD Ailesi Genişliyor, Toplantıda Yeni Adayların Üyelikleri Tamamlandı.
MİAD Akademi; Tecrübe Paylaşımı Toplantıları Genç MİAD Ailesi Genişliyor, Toplantıda Yeni Adayların Üyelikleri Tamamlandı.
EKLENME TARİHİ - 04.12.2021

Genç MİAD toplantısı Yönetim Kurulu Üyemiz Akdemir Teknik Makina Pazarlama San. A.Ş. sahibi Sn. Hazreti AKDEMİR'in katılımıyla kahvaltılı olarak gerçekleştirildi. Genç MİAD Yürütme Kurulu Başkanı Murat GÜLER’in yeni dönemi başlattıklarını MİAD Akademi çerçevesinde ilk toplantılarını yaptıklarını belirtti. GÜLER yeni dönemde nitelikli iş insanı gençlerin Genç MİAD ailesine katılması için özel çalışma yürüttüklerini ve bu yönde çok talep aldıklarını ifade etti.

Dış ticarete yönelik tecrübelerini katılımcılar ile paylaşan Hazreti AKDEMİR özellikle Çin ve yeni ekonomik gelişmeler hakkında bilgiler paylaştı. Genç MİAD Yürütme Kurulu üyelerinin ve üye adaylarının da kendilerini tanıttığı ve sektörleri hakkında bilgi paylaştıkları toplantı sohbet ortamında devam etti. Katılımcıların ilgisi ve soruları ile planlanandan daha uzun süren toplantı hatıra fotoğrafı ile tamamlandı.

Genç MİAD Yürütme Kurulu Üyesi Sn. Sinan GÜNEŞ'in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda Cumali YOLDAŞ, Fatih AKKAYA, Mesut HAKALMAZ, Mete ARSLAN, Muhammet KARUL, Uğur GÖKALP, Burak GÜLDAŞ ve Muhammed KURU'nun Genç MİAD üyelikleri de gerçekleştirildi.



İlgili İçerikler
MİAD sağlanan hizmetlerin iyileştirilmesi ve web sitesinde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanır.
close